750 χιλ. ευρώ από ΕΡΤ σε ΑΕΠΙ

Την παράταση της σύμβασης μεταξύ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και της ΑΕΠΙ έως και το 2013 αποφάσισε τελικά το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ.
Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί για πνευματικά δικαιώματα στην εταιρεία φθάνει τα 600.000 ευρώ, ενώ θα αποδοθούν και άλλες 150.000 ευρώ για διαφορές που υπάρχουν από προηγούμενες χρήσεις.
Το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε και την αναμόρφωση του προϋπολογισμού για την αμοιβαία προβολή και διαφήμιση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης την επόμενη περίοδο, αλλά και την αντικατάσταση παροχών στον παραγωγό και σκηνοθέτη Ανδρέα Πάντζη, για την παραγωγή της κινηματογραφικής ταινίας μεγάλου μήκους «Η χαρά και η θλίψη του σώματος», στην οποία είναι συμπαραγωγός η ΕΡΤ. Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ συζητήθηκαν τόσο ο απολογισμός εκπομπών που μεταδίδονται από την ΕΤ-1 όσο και η φιλοσοφία των καναλιών από εδώ και στο εξής, αλλά και το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι εγκρίσεις εκπομπών και σειρών μυθοπλασίας, χωρίς, όμως, να γνωστοποιηθούν μέχρι στιγμής περαιτέρω λεπτομέρειες.

2 σχόλια:

  1. Φίλε, δε ξέρω τι hits έχεις κάθε μέρα ή πόσο δύσκολο είναι να το συντηρείς, αλλά μην σταματήσεις το blogaκι σε καμια περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά δεν έχω κάτι άλλο να γράψω για το θέμα. Περιμένω και εγώ όπως και πολύς άλως κόσμος την εκπομπή του Βαξεβάνη.

    Ps: Κάποια στιγμή θα δημοσιεύσω mail του υπεύθυνου της ΑΕΠΙ για το internet για των τρόπο που ζητάει λεπτά απο webmasters. Στην ουσία σου λέει "δως μου λεύτα, αλά δεν μπορείς να πεις και να αποδείξεις σε κανένα ότι σου τα ζήτησα γιατί θα σε κυνηγήσω νομικά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τσ...η