Ο Δημήτρης Αλευράς της ΑΕΠΙ

ή Πώς λειτουργεί το νταβατζιλίκι στο Internet


"Αν μου απάντησης στο email σε φακελώνω", "απαγορεύετε να δημοσιοποιήσεις ότι σου ζητάω λεφτά", "Και αν έκανα και λάθος που σου το είπα, απαγορεύετε να λάβεις γνώση"

...Και διάφορα άλλα πιπεράτα από το Δημήτρη Αλευρά της ΑΕΠΙ

Ο Δημήτρης Αλευράς είναι ο υπευθύνως νέων μέσων (Ίντερνετ) της ΑΕΠΙ. Είναι αυτός που εμφανίζεται ως αποστολέας τον ηλεκτρονικών μηνυμάτων προς τις διάφορες ιστοσελίδες, από τις οπείες ζητάει να πληρώσουν ποσά προς την ΑΕΠΙ (Web-Radio, Music Portals, μουσικά forum κτλ).

To μήνυμα που λαμβάνουν όλοι οι web-master είναι το ίδιο, και είναι δημοσιευμένο αρκετες φορές στο ίντερνετ. (λινκ εδώ, και εδώ)

Αυτό είναι μάλλον που τον έκανε τώρα τελευτάια να απειλεί τους παραλίπτες με νομικές κοιρώσης σε περίπτοση που κάποιος διμοσιοπιηση το ότι η ΑΕΠΙ του ζητάει χρηματικά ποσά.

Ο γλοιώδης κ. Αλευράς φτάνει στο σημείο να λέει ότι εφόσον απαντήσεις στο μαιλ τους τα πάντα αρχειοθετούνται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενατιων σου, την ιδία στιγμή που απαγορεύει να βγει έξω το οτιδήποτε απ όσα απ όσα λέει η ΑΕΠΙ στα μηνύματα της.
Αναφέρει ακόμα και ότι αν σου αποστείλει ιό στο e-mail η ευθύνη ειναι δικιά σου (;;). Ακόμα και αν κάνει αυτός το βλακεία, και στείλει μήνυμα σε λάθος διεύθυνση e-mail αναφέρει ότι "οποιαδήποτε γνώση [..] απαγορεύεται" (;;;) (προφανώς όσον αναφέρονται στο e-mail)

Και αναροτιέμε. Ειναι νόμιμο το να σου ζείταει κάποιος λευτά, και παράληλα να σου απαγορέυει να πείς ότι σου τα ζήτησε;

Και αν αυτο δεν ειναι καθαρό νταβατζιλικι τότε τι είναι;

Το παρακάτω απόσπασμα είναι copy-paste, το δεύτερο μέρος απο το κλασικό email που στέλνη η ΑΕΠΙ προς όλους τους "ενδιαφερόμενους":

1.Το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα, τα συνημμένα σε αυτό αρχεία και οι πληροφορίες που αυτά περιέχουν είναι εμπιστευτικά και απόρρητα, απευθύνονται δε αποκλειστικά και μόνον στο πρόσωπο που ανωτέρω ορίζεται ως παραλήπτης τους. Εάν δεν είσθε ο παραλήπτης ή άλλο εξουσιοδοτημένο για την παραλαβή του ηλεκτρονικού μηνύματος πρόσωπο, δια του παρόντος πληροφορηθείτε ότι οποιαδήποτε γνώση, χρήση, διανομή, αποκάλυψη, αντιγραφή του περιεχομένου ή ανάληψη δράσης σε σχέση μ’ αυτό, αυστηρά απαγορεύεται. Παρακαλείσθε, εφ’ όσον δεν είσθε ο παραλήπτης του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος , να μην λάβετε γνώση του περιεχομένου του και άμεσα να το διαγράψετε από τον υπολογιστή σας, αποφεύγοντας και κάθε τυχόν ενέργεια περαιτέρω αποστολής του ή εκτυπώσεώς του περιεχομένου του σε υλικό φορέα.


2. Η ανώνυμη εταιρία «ΑΕΠΙ Α.Ε.» (στο εξής: «ΑΕΠΙ»), εκπροσωπείται κατά νόμο από τα πρόσωπα που έχουν οριστεί αρμόδια προς τούτο. Κατά συνέπεια, οι απόψεις του συντάκτη του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος, εφ’ όσον δεν ανήκει μεταξύ των νομίμως εκπροσωπούντων την ΑΕΠΙ προσώπων, εκφράζουν αποκλειστικά και μόνον τον ίδιο και ουδεμία δέσμευση ή ευθύνη γεννούν για την ΑΕΠΙ. Σε κάθε περίπτωση, σας γνωρίζουμε ότι η δια του παρόντος γενόμενη επικοινωνία, έχει καταγραφεί από τα ηλεκτρονικά συστήματα της ΑΕΠΙ προς το σκοπό διαπίστωσης τυχόν αυθαίρετης χρήσης τους και παραβίασης των εσωτερικών μας κανονισμών.


3. Η ΑΕΠΙ ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν διάδοση ιών μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος, το οποίο, όπως και τα συνημμένα σε αυτό αρχεία, οφείλετε να ελέγξετε με κατάλληλες τεχνικές μεθόδους.


4. Σε περίπτωση που θελήσετε να αποστείλετε στην ΑΕΠΙ μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που υπάγονται στις ρυθμίσεις του ν. 2472/1997, φροντίστε να έχετε σχετική εξουσιοδότηση προς τούτο, σε κάθε δε περίπτωση ουδεμία ευθύνη φέρει η ΑΕΠΙ για την λήψη και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από μη εξουσιοδοτημένη πηγή. Η αποστολή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος οιωνδήποτε δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του αποστολέα λογίζεται ως παροχή αδείας του φορέα τους προς την ΑΕΠΙ για την λήψη, συλλογή και επεξεργασία τους και την τήρησή τους σε ηλεκτρονικό ή άλλο αρχείο.
---

Μόνο Γλοιώδης o κ. Αλευράς;

PS: Ευχαριστώ όσους έχουν μπει στον κόπο να επικοινωνήσουν με το blog, χωρείς αυτή την επικοινωνία, πολλά δεν θα τα ξέραμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τσ...η