Συμβούλια στην AEPI

Σύμφωνα με πληροφορία του Blog μας. Σήμερα (14 Ιουνίου 2011) στην ΑΕΠΙ έγιναν μαραθώνια συμβούλια, από το προϊ έως της 5 το απόγεμα.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ήταν τακτικό η έκτακτο το συμβούλιο. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι υπεύθυνοι της ΑΕΠΙ θα παρακολουθήσουν με μεγάλη αγονία την εκπομπή που ετοιμάζει το "Κουτή της Πανδώρας". Ο Κ. Βαξεβάνης (@KostasVaxevanis) στο twitter του έγραψε:

"Η έρευνα για την ΑΕΠΙ συνεχίζετε κανονικά. Συγκλονιστικά στοιχεία. Για καταγγελίες koutipandoras@gmail.com"

3 σχόλια:

  1. Εγω είμαι συνθέτης και η ΑΕΠΙ αρνείτε να μου αποδώσει δικαιώματα των τραγουδιών που τα οποία ενώ παίζονται στα ραδιόφωνα (τα ακούω προσωπικά) δεν δηλώνονται λέει στις λίστες που στέλνουν οι σταθμοί. Τώρα όμως υπάρχει πια εταιρία που καταγράφει επακριβώς τι παίζουν τα ραδιοφωνα σε όλη την ελλάδα. Οχι κατά δήλωση αλλά αυτόματα. Γιατί δεν παίρνουν τα στοιχεία από εκεί? Εγώ τα ζήτησα και τώρα θα τους πάω στα δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nikos: Epikoinonise me ton Kosta Vaksevani (koutipandoras@gmail.com) pou kani erevna gia to thema. Episis an thelis na dimosiopiisoume kati gia to thema, imaste edo. Kathe sxolio, apopsi, martiria einai kalodexoumeni

    noname_man90@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα λεφτά τα διαχειρίζεται ο Τσακνής και οι 10-20 συνθέτες που κάνουν κουμάντο εκεί μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τσ...η