e-mail

Δημοσιεύουμε μήνυμα που δεκτήκαμε απο τον Κώστα Κυριακάκη σχετικά με την συναβλία των Krokus και του Ross The Boss κιθαρίστα των Manowar, και το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την ΑΕΠΙ.

Σήμερα είναι μεγάλη μέρα...
Σε δίκη που είχα με την ΑΕΠΙ ως κατηγορούμενος ότι δεν πήρα άδεια από την εταιρία για 2 συναυλίες που είχαν γίνει πριν από 5-6 χρόνια, το δικαστήριο αποφάσισε να οριστεί νέα ημερομηνία (τον Οκτώβριο) όπου η ΑΕΠΙ θα πρέπει να προσκομίσει τις συμβάσεις που έχει συνάψει με τους αλλοδαπούς καλλιτέχνες για τους οποίους αξιώνει τα πνευματικά τους δικαιώματα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο δικηγόρος της ΑΕΠΙ αναφέρθηκε σε μια τροπολογία του Αρείου πάγου!! η οποία δεν υποχρεώνει τον μηνυτή να προσκομίσει στοιχεία που αφορούν την αιτία της μήνυσης.

Με απλά λόγια μπορώ εγώ να μηνύσω κάποιον ότι μου χρωστάει χρήματα, χωρίς να υποχρεούμαι να αποδείξω κάτι τέτοιο, αλλά ο κατηγορούμενος θα πρέπει να αποδείξει ότι δε χρωστάει!!!!!!
ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ η οποία καταπατά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τους βασικούς κανόνες δικονομίας, και όλα αυτά για το "καλό" των πνευματικών δικαιωμάτων.

Η δικαστής δεν έκανε φυσικά δεκτό αυτό το επιχείρημα, καθώς αφορά το πολιτικό δίκαιο και όχι το ποινικό, παρόλα αυτά το επικαλέστηκε η ΑΕΠΙ που ως συνήθως απομονώνει αποσπάσματα από διάφορους νόμους και τροπολογίες για να στοιχειοθετήσει επιχειρήματα.
Είμαι στην διάθεση όποιου φίλου έχει μπλεξίματα ή φοβάται την ΑΕΠΙ.

Το σημερινό είναι μια ρωγμή στο σάπιο οικοδόμημα που καπηλεύεται την έννοια και την σημασία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αν τελικά η ΑΕΠΙ δεν προσκομίσει τον Οκτώβριο τις εξουσιοδοτήσεις τις οποίες δε τις έχει, γιατί αν τις είχε δεν ήταν κόπος να τις έχει διαθέσιμες στην δίκη, τότε αποκαλύπτεται η απάτη και θα πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα σε όσους όλα αυτά τα χρόνια πλήρωναν ΑΕΠΙ.
το e-mail μου είναι purevil@metalzone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τσ...η