Αθώοι και οι τρεις για το μπητς πάρτι


Αθώοι κρίθηκαν χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Λύμουρας και δύο επιχειρηματίες οι οποίοι κατηγορούνταν για πέντε αδικήματα τα οποία είχαν να κάνουν με την υπόθεση του beach party που είχαν διοργανώσει στις Κάτω Πέτρες τον Ιούλιο του 2012.

Πιο συγκεκριμένα, σε βάρος του δημοτικού συμβούλου και δύο άλλων επιχειρηματιών ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για αυθαίρετη δόμηση, λειτουργία μουσικών οργάνων, στερεοφωνικών, μηχανημάτων χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και αναπαραγωγή μουσικής χωρίς άδεια ΑΕΠΙ, για παράβαση του άρθρου 19 παρ.5 Ν. 2523/97, καθώς και ίδρυση και λειτουργία καταστήματος υγειονομικού χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Χθες η υπόθεση εκδικάστηκε και το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης κ.κ. Στέλιου Κιουρτζή (για τον δημοτικό σύμβουλο) και Στέλιου Αλεξανδρή (για τους επιχειρηματίες) έκρινε και τους τρεις κατηγορούμενους αθώους.
Η υπόθεση είχε προκαλέσει πριν από δύο χρόνια αντιδράσεις και σε πολιτικό επίπεδο, καθώς τότε ο κ. Λύμουρας ήταν εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα νεολαίας, θέση από την οποία παραιτήθηκε μετά το πάρτι και η παραίτησή του έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην δικογραφία το πάρτι είχε διοργανωθεί στις Κάτω Πέτρες το Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 από τον δημοτικό σύμβουλο και τους δύο επιχειρηματίες.

Για το σκοπό του πάρτι ο δημοτικός σύμβουλος κατηγορείται ότι «έστησε» ένα υπαίθριο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς κατασκεύασε μπαρ, τοποθέτησε 21 σταντ και 60 σκαμπώ, τον απαραίτητο φωτισμό και τα ηχοσυστήματα για την μουσική, ενώ προσέφερε φαγητό και ποτό.
Σε ότι αφορά τους δύο επιχειρηματίες, φέρονται να εξέδωσαν τουλάχιστον 300 εισιτήρια αξίας 25 ευρώ το καθένα σε ξένους και έλληνες για την είσοδο τους στο πάρτι.


Πηγή : Αθώοι και οι τρεις για το μπητς πάρτι | Rodiaki.gr http://www.rodiaki.gr/article/281252/athwoi-kai-oi-treis-gia-to-mphts-parti#ixzz35kWry7kE 
Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook

1 σχόλιο:

  1. η ΑΕΠΙ ξαναχτυπά...

    http://www.cretalive.gr/crete/view/cheiropedes-ston-politismo-...-gia-ena-tragoudi/179525

    http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/50217

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τσ...η